TALLERS

L’ELMER + TALLER DE MÀSCARES

Durada: 60 min. Participants: Depenent de l’aforament.

Narració del conte L’Elmer de David McKee que explica les aventures del famós elefant de colors.

Tot seguit convidarem els nens i nenes a crear una màscara retallant i enganxant trossets de paper de colors per fer una divertida màscara d’Elmer.

Un taller per descobrir els colors, per aprendre el valor de l’amistat, per estimular els sentits i per passar-ho d’allò mes bé!

UN TALLER MONSTRUÓS!   

Durada: 60 min. Participants: 15-20.

Vine a escoltar el fantàstic conte Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak. Tot seguit farem un taller de capgrossos amb bosses de paper kraft. Retallarem, enganxarem, pintarem i ens convertirem en autèntics monstres!

 

 

MENJACABÒRIES + TALLER DE QUITAPENAS                          

Durada: 60 min. Participants: 15.

Escoltarem la història d’un nen que sempre s’amoïnava per tot. L’àvia, però li va ensenyar un truc infal·lible per dormir d’una tirada: explicar les seves preocupacions a uns petits ninons que vetllarien pel seu son. Sentirem la història de Menjacabòries escrita per Anthony Brown i realitzarem els nostres propis ninos del neguit (quitapenas) amb fil de llana i materials reciclats.

 

 

EL LLIBRE BOIG

Durada: 60 min. Participants: 15.

Retalla, dibuixa i enquaderna un divertit llibre en què apareixeran diferents personatges que podràs combinar entre ells de manera que es convertiran en múltiples combinacions.

 

 

TALLER D’EXLIBRIS

Durada: 60 min. Participants: 15.

Taller pràctic per conèixer la tècnica de gravat amb planxa de cautxú, de fàcil realització i reproducció. Els assistents podran fabricar el seu exlibris particular gravant un negatiu en una planxa de cautxú i imprimint-lo després aplicant-hi pintura amb un rodet.

 

 

TALLER DE Periodisme

Durada: 90 min. Participants: 15.  +7

Ets un amant del formatge? T’agradaria viatjar a Ratalona? Coneixes en Gerònimo i tota la seva família? No et perds cap edició de l’Eco del Rossegador?

Aquest és el teu taller! Vine a la biblioteca i et convertiràs en un autèntic periodista! Buscarem on s’amaguen les notícies i editarem l’última hora del diari més famós de Ratalona.

 

 

UNIVERS UNGERER                              

Durada: 50 min. Participants: 15.

T’agradaria tenir un pop de mascota? Doncs això és el que va fer el capità Samofar després que Emili, un pop verd i enorme, el salvés d’un ferotge tauró.

Vine a escoltar la història d’Emili i crea un marc amb el teu nom monstruosament divertit.

Una manera divertida d’apropar-nos al fantàstic univers de Tomi Ungerer.

 

 

LA GRAN FÀBRICA DE LES PARAULES         

Durada: 50 min. Participants: 15.

Existeix un país on per parlar s’han de comprar les paraules. És el país de la gran fàbrica de les paraules. L’Oriol no té diners per comprar paraules, però estimà l’Ariadna amb tot el seu cor. Com s’ho farà per dir-li el que sent?

Vine a escoltar aquesta meravellosa història i fes una preciosa caixa de paraules perquè mai no et faltin mots bonics per dir.