Seleccionar página

PERSONES

GINA CLOTET

GINA CLOTET

Propietària de la fàbrica

De petita somniava amb trobar un bitllet daurat com el d’en Charlie Bucket a La fàbrica de xocolata de Roald Dahl, un bitllet que simbolitzava la realització d’un somni gairebé impossible d’aconseguir. I avui sento que l’he trobat perquè liderar el projecte d’UMPALUMPA és un somni fet realitat. Em dedico a allò que més m’agrada: llegir, explicar històries i contagiar el gust per la lectura a través de la creativitat i la passió.

Ja fa més de vint anys que UMPALUMPA és part de la meva vida i m’he guanyat el càrrec de propietària de la Fàbrica, en aquest cas no de xocolata, sinó d’experiències al voltant de la literatura i les bones històries. Ara bé, no podria fer-la funcionar a tota màquina sense les meves estimades col.laboradores. Aquí us les presento.

MARIA TEN

MARIA TEN

Narradora i tallerista

La Maria té mirada de nena i tot el que cal per col·laborar a UMPALUMPA: amor i dedicació per la feina, curiositat, fascinació pels llibres infantils i moltes ganes d’aprendre.

Es fa seva cada una de les històries que explica per després regalar-la als més menuts.

ANNA CASALS

ANNA CASALS

Narradora i tallerista

L’Anna és tot cor i il·lusió, dues virtuts que ha de tenir qui col·labori amb UMPALUMPA.

Participa d’aquesta aventura des del principi, té un munt de bones idees i és dolça com la xocolata. Potser per això els nens i nenes l’escolten amb atenció tan bon punt comença a explicar una història.

* Camp obligatori

8 + 3 =

Contacte

Vols muntar un programa de foment a la lectura a l'escola? T'agradaria programar una activitat a la llibreria? Vols col.laborar amb nosaltres? Tens un dubte?

Contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari i comenta'ns el que vulguis. Et donarem resposta en menys de 48 hores.