PERSONES

GINA CLOTET

GINA CLOTET

Narradora oral, actriu i fundadora d'UMPALUMPA

De petita somniava trobar un bitllet daurat amagat dins una rajola de xocolata com el d’en Charlie Bucket a La fàbrica de xocolata de Roald Dahl, un bitllet que simbolitzava la realització d’un somni gairebé impossible d’aconseguir.

Em dedico a allò que més m’agrada: llegir, explicar històries i contagiar el gust per la lectura a través de la creativitat i la passió. Un dia em vaig adonar que clarament havia trobat en la meva feina un dels bitllets daurats amagats.

Ja fa més de vint anys que UMPALUMPA és part de la meva vida i s’ha omplert d’experiències al voltant de la literatura i les bones històries. Pel camí he anat trobant somniadors i somniadores que també buscaven bitllets daurats dins rajoles de xocolata.

Col·laboren amb mi sovint perquè aquest projecte, compartit, encara m’agrada més. Aquí us els presento:

MARIA TEN

MARIA TEN

Narradora i actriu

La Maria té mirada de nena i tot el que cal per col·laborar a UMPALUMPA: amor i dedicació per la feina, curiositat, fascinació pels llibres infantils i moltes ganes d’aprendre.

Es fa seva cada una de les històries que explica per després regalar-la als més menuts.

ANNA CASALS

ANNA CASALS

Narradora i actriu

L’Anna és tot cor i il·lusió, dues virtuts que ha de tenir qui col·labori amb UMPALUMPA.

Participa d’aquesta aventura des del principi, té un munt de bones idees i és dolça com la xocolata. Potser per això els nens i nenes l’escolten amb atenció tan bon punt comença a explicar una història.

ÁLVAR LLUSÁ-DAMIANI

ÁLVAR LLUSÁ-DAMIANI

Compositor, músic i violinista

L’Álvar és curiós i versàtil i quan parla català ho fa amb un accent argentí que enamora. Quan era un adolescent llegia Sherlock Holmes i això el va inspirar a tocar el violí com feia el famós detectiu.

Dins el seu cap les notes ballen i les fa sortir movent l’arc del seu violí al ritme de les històries.

* Camp obligatori

7 + 14 =

Contacte

Vols muntar un programa de foment a la lectura a l'escola? T'agradaria programar una activitat a la llibreria? Vols col·laborar amb nosaltres? Tens un dubte?

Contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari i comenta'ns el que vulguis. Et donarem resposta en menys de 48 hores.