Seleccionar página

PROJECTES

JOC DE LLIBRES

Dinamització de l’edició Joc de llibres 2016-2017 i 2017-2018 impulsada per la Biblioteca Bon Pastor i Foment de Ciutat.

En aquest projecte nens i nenes de totes les escoles del barri fan una activitat setmanal a la biblioteca en la que descobreixen un gènere literari. Durant el projecte que té una durada trimestral els infants estan en contacte amb una selecció acurada de llibres i fomentem també l’escriptura i el vincle afectiu amb nens i nens del barri mitjançant l’escriptura de cartes.

CONTES PER NADONS A LA PRESÓ DE WAD RAS

Col.laboració amb el Consorci de Biblioteques i la presó de dones de Wad Ras des del 2018 en la programació de sessions de contes i formació per a recluses i els seus nadons.

Aquest projecte vol fomentar el gust per la lectura així com reforçar el vincle afectiu entre les mares internes i els seus fills. Mitjançant les activitats portades a terme dins el recinte de la presó, les mares entren en contacte amb una acurada bibliografia de literatura infantil i aprenen tècniques de narració i cultura popular per a compartir amb els seus fills i filles.

LLEGIR ENS FA + GRANS

Conceptualització, producció i coordinació de l’estand del Departament de Cultura de la Generalitat a la Festa dels Súpers emmarcat dins la campanya de foment lector Llegir ens fa + grans.

NARRACIÓ ORAL A LA PLANTA D'ONCOLOGIA INFANTIL DE L'HOSPITAL VALL D'HERBRON

Col.laboració amb AFANOC i ANIN en la narració de contes a infants hospitalitzats des de 2009 a 2011.

BOOKTUBERS A L'ESCOLA

Dinamització de l’activitat en la que nens i nenes de cicle superior de primària aprenen a ressenyar en veu alta davant d’una càmera. En aquest taller setmanal que es pot realitzar durant un trimestre o bé durant tot un curs escolar ens convertim en autèntics booktubers.

 

* Camp obligatori

10 + 14 =

Contacte

Vols muntar un programa de foment a la lectura a l'escola? T'agradaria programar una activitat a la llibreria? Vols col.laborar amb nosaltres? Tens un dubte?

Contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari i comenta'ns el que vulguis. Et donarem resposta en menys de 48 hores.